ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνομιλία Μ. Βαρβιτσιώτη με ΟΝΝΕΔ: «Η Ελλάδα γίνεται επιτέλους πρωταγωνίστρια» (βίντεο)

Συνομιλία Μ. Βαρβιτσιώτη με ΟΝΝΕΔ: «Η Ελλάδα γίνεται επιτέλους πρωταγωνίστρια» (βίντεο)

Στους διαδικτυακούς διαλόγους – ONNEDtalks – που διοργανώνει η νεολαία της ΝΔ, ο Αναπληρωτής Υπουργός εξήγησε το σύνθετο αφήγημα της εξωτερικής πολιτικής σε περίοδο πανδημίας, μίλησε για τις Ευρωπαϊκές εξελίξεις και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θυμήθηκε και τα πρώτα του πολιτικά βήματα.

«Είναι βασικό να θυμόμαστε από πού ξεκινάμε και γιατί βρισκόμαστε στην πολιτική. Ξεκίνησα μέσα από τις τάξεις της ΟΝΝΕΔ, όταν έχεις περάσει απ’την ΟΝΝΕΔ το “μια φορά ΟΝΝΕΔίτης για πάντα ΟΝΝΕΔίτης” σε ακολουθεί», σχολίασε για την αρχή της ενασχόλησής του με τα κοινά.

«Χαρά μου να βρίσκομαι στα ΟΝΝΕΔίτικα μετερίζια», ανέφερε κάνοντας ένα flash back στην αρχή της πολιτικής του καριέρας.

«Η Ελλάδα από μία χώρα στο περιθώριο των εξελίξεων γίνεται επιτέλους πρωταγωνίστρια- τεράστια η προσπάθεια του Πρωθυπουργού», τόνισε και συμπλήρωσε πως ακολουθώντας τον στη διαδρομή του στην Ευρώπη, μιας και βρίσκονται μαζί στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια, θαυμάζει το σθένος του, την επάρκειά του και την ικανότητά του να περνάει το μήνυμα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψή του με τους Πρέσβεις της ΕΕ στη χώρα μας, έλαβε τα εύσημα από τον Ιταλό Πρέσβη, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε πως μετά την επιτυχημένη αντίδραση της χώρας μας απέναντι στην πανδημία, «τώρα είναι η ώρα της Ελλάδας». «Είναι πολύ σημαντικό αυτό να το ακούς αυτό από κάποιον τρίτο», σημείωσε.

Τέλος, επισήμανε χαρακτηριστικά «Είμαστε ασφαλείς – ανοίξαμε και σας περιμένουμε», σχετικά με το επικείμενο άνοιγμα της χώρας και την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.