ΝΔ: ​«Με απόλυτη διαφάνεια έχουμε καταθέσει στη Βουλή τις πηγές χρηματοδότησής μας»

ΝΔ: ​«Με απόλυτη διαφάνεια έχουμε καταθέσει στη Βουλή τις πηγές χρηματοδότησής μας»

Η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), με σχετική της ανακοίνωση, δίνει απάντηση στις αιχμές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε την εξυγίανση των οικονομικών της που είχαν επιβαρυνθεί από την οικονομική κρίση και τη συνακόλουθη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης.

​Με απόλυτη διαφάνεια έχει καταθέσει στη Βουλή τις πηγές χρηματοδότησής της. Σε αυτές περιλαμβάνονταν το 2016 και οι συνεισφορές επιχειρήσεων μέχρι 20.000 ευρώ, τηρώντας όλα όσα ορίζει ο νόμος. Δίχως περίεργες διαδρομές και εικονικές συμβάσεις όπως γινόταν στο “μαγαζί”», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Παράλληλα, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την ιδιωτική εκπαίδευση, η ΝΔ τονίζει ότι «η προσπάθεια να συνδεθεί η αναβάθμιση της ιδιωτικής εκπαίδευσης, παράλληλα με την προσπάθεια αναβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης, με συμφέροντα, είναι άλλη μια θλιβερή απόπειρα να κάνουν το άσπρο μαύρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι τόσο υποκριτικό, ειδικά τη στιγμή που για την εκπαίδευση των δικών τους παιδιών προτιμούν τα ιδιωτικά σχολεία», σχολιάζει αιχμηρά η ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.