ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Δημοκρατία: «Περιμένουμε τις απαντήσεις του κ.Τσίπρα για τον Υπουργό Επικρατείας»

Νέα Δημοκρατία: «Περιμένουμε τις απαντήσεις του κ.Τσίπρα για τον Υπουργό Επικρατείας»

Η Νέα Δημοκρατία, σε σχόλιό της αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Περιμένουμε τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα». Έτσι, ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει στους πολίτες «τι δουλειά είχε ο Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησής του και “δεξί του χέρι”, στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου;»

Συγκεκριμένα η ΝΔ αναφέρει στο σχόλιό της:

«Παππάς στη Βενεζουέλα, Παππάς και στην Κύπρο. Παρέα πάντα με τον “βασιλιά των offshore” κ. Αρτεμίου. Στη Βενεζουέλα για να διαπραγματευθεί την… εξαγωγή ζαρζαβατικών, στην Κύπρο μάλλον για την επένδυση του ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ σε κερδοφόρες επιχειρήσεις για το “μαγαζί”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει επιτέλους στους πολίτες τι δουλειά είχε ο Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησής του και “δεξί του χέρι”, στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου; Περιμένουμε τις απαντήσεις του.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.