ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ. Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλατε να στήσετε τις δίκες της Μόσχας ως γνήσιοι σταλινιστές»

Σ. Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλατε να στήσετε τις δίκες της Μόσχας ως γνήσιοι σταλινιστές»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ολομέλειας της Βουλής, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει παρακράτος, αν δεν υπάρχει κράτος. Τα πλοκάμια του ξεκινούν από το κράτος και καταλήγουν στο κράτος».

Η κ. Βούλτεψη κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, που κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη επιχείρηση ελέγχου της δικαιοσύνης τόνισε πως «στις δύο τα ξημερώματα διορίσατε πρόεδρο του Αρείου Πάγου αφήνοντας ακέφαλα τα άλλα ανώτατα δικαστήρια. Με τροπολογία καταργήσατε όλες τις ανεξάρτητες αρχές, με την κατάργηση του ΕΣΡ προσπαθήσατε να στήσετε το ΣΥΡΙΖΑ Channel. Μια χαρά πήρατε και το κράτος και παρακράτος κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και μια χαρά στήσατε τη σκευωρία. Μια χαρά αλλάξατε 4 αρχηγούς στην πυροσβεστική σε δύο χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε: «Θέλατε να στήσετε τις δίκες της Μόσχας, ως γνήσιοι σταλινιστές και θέλατε ηθική, πολιτική, επαγγελματική, ακόμη και φυσική εξόντωση, όλων των αντιφρονούντων καταργώντας κάθε διάκριση των εξουσιών. Δεν υπάρχει όμως τέλειο έγκλημα και δυστυχώς για εσάς, το δικό σας έγκλημα δεν είναι στιγμιαίο, είναι διαρκές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.