ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Ράπτη: «Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και έφτασε στην Τουρκία από πολλές κατευθύνσεις»

Ε.Ράπτη: «Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και έφτασε στην Τουρκία από πολλές κατευθύνσεις»

Η Έλενα Ράπτη, σε άρθρο της με θέμα «Διπλωματική νίκη με σημασία», τόνισε πως η Ελλάδα αποτελεί δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή.

«Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και έφτασε στην Τουρκία από πολλές κατευθύνσεις. Παράλληλα έχει αξία πως για πρώτη φορά η Τουρκία έρχεται αντιμέτωπη με μια σταθερή αποφασιστικότητα σε επίπεδο εθνικής εξωτερικής πολιτικής και άμυνας. Η NAVTEX απαντήθηκε άμεσα με αντί NAVTEX και με διπλωματικές ενέργειες», έγραψε αρχικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως πρόσθεσε: «Η ελληνική ρητορική ήταν για πρώτη φορά διπλωματική αλλά και σκληρή όπου χρειάστηκε, δηλώνοντας πως έχουν αλλάξει οι συνθήκες. Η πόρτα της Ελλάδας παραμένει ανοιχτή για διάλογο με προϋποθέσεις, με συνομιλητή που θα σέβεται το διεθνές δίκαιο και τις σχέσεις καλής γειτονίας. Μέσα σε λίγους μήνες διακυβέρνησης ο πρωθυπουργός άλλαξε τις διπλωματικές ισορροπίες, αντιμετώπισε με δεινότητα κάθε τουρκική πρόκληση και επανάφερε τη χώρα σε θέση οδηγού στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, εξήγησε: «Η Ελλάδα είναι δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή. Μένει να επιθυμεί το ίδιο και η απέναντι πλευρά, προκειμένου να έχουμε μια ήσυχη γειτονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.