«Όχι» του Κ.Καραμανλή σε τρεις πρώην υπουργούς της ΝΔ για παρέμβαση στα ελληνοτουρκικά

«Όχι» του Κ.Καραμανλή σε τρεις πρώην υπουργούς της ΝΔ για παρέμβαση στα ελληνοτουρκικά

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις πρώην υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας ζήτησαν από τον Κώστα Καραμανλή να παρέμβει με φόντο την κρίση στα ελληνοτουρκικά, καθώς η κυβέρνηση «σφυρίζει αδιάφορα» στις έρευνες του Orus Reis εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Και να παρέμβει ασκώντας εμμέσως κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Η απάντησή του ωστόσο, ήταν αρνητική (καμία έκπληξη).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι παρακολουθούν έστω τη δραστηριότητα του Κώστα Καραμανλή και το σκεπτικό των παρεμβάσεών του, το κάνει σε περιόδους που δεν είναι κρίσιμες. Ήδη έχει προαναγγείλει ότι έρχονται δραματικές εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά από τον περασμένο Νοέμβριο. Άλλωστε ο Κ.Καραμανλής δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί σε τίποτα από τον Κ.Μητσοτάκη, λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.