Αίτημα από βουλευτή της ΝΔ για παράταση του ωραρίου στα καταστήματα εστίασης για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ (φώτο)

Αίτημα από βουλευτή της ΝΔ για παράταση του ωραρίου στα καταστήματα εστίασης για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ (φώτο)

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει απόψε μία μεγάλη «μάχη» απέναντι στην Κράσνονταρ για την είσοδό του στους ομίλους του Champions League και ο βουλευτής της ΝΔ, Ζήσης Τζηκαλάγιας ζήτησε επέκταση του ωραρίου των καταστημάτων εστίασης.

O βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ, Ζήσης Τζηκαλάγιας, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε επέκταση ωραρίου στα καταστήματα εστίασης λόγω του ματς ΠΑΟΚ – Κρασνοντάρ.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ο λόγος που το πρότεινε είναι επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παράτασης του αγώνα που θα καθυστερήσει την λήξη.

Η ανάρτησή του

«ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΝΤΕΓΚΛΉΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ,ΠΟΛΙΤΩΝ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Σήμερα στις 22:00 ο ΠΑΟΚ δίνει έναν τελικό για την ευρωπαϊκή του συμμετοχή.

Επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παράτασης του αγώνα που θα καθυστερήσει την λήξη, ενδεχομένως να δημιουργηθεί ζήτημα στους χώρους μετάδοσης με τα περιοριστικά μέτρα του ωραρίου ,που εκείνη την ώρα λειτουργεί έντονα και η συναισθηματική φόρτιση ενός αγώνα.

Για αυτόν τον λόγο και στην λογική του ‘κάλλιον προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν’ ΠΡΟΤΕΙΝΑ στην Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας την κατ εξαίρεση για σήμερα επέκταση ωραρίου κατά μία ώρα.

Καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.