ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

A.Συρίγος: «Mετά τις αμερικανικές εκλογές θα υπάρξουν κυρώσεις στην Τουρκία»

A.Συρίγος: «Mετά τις αμερικανικές εκλογές θα υπάρξουν κυρώσεις στην Τουρκία»

Ο Άγγελος Συρίγος εξέφρασε την άποψη ότι η Τουρκία μπορεί να κάνει στρατιωτικές ασκήσεις στα 7 μίλια από τις ελληνικές ακτές χωρίς πρόβλημα, βάσει του Διεθνούς Δικαίου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι πρόκειται για ανοικτή θάλασσα, γεγονός που παρέχει ελευθερία στην Άγκυρα. «Εάν κάνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια, δεν θα μπορούν», πρόσθεσε ο κ. Συρίγος.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι η ενεργοποίηση των S-400 δείχνει ότι ο Ερντογάν δεν είναι κυκλοθυμικός αλλά ιδιαίτερα προσεχτικός στις κινήσεις του, καθώς αυτές έγιναν εντός της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ. «Ευελπιστεί εντελώς λανθασμένα ο Ερντογάν ότι θα το περάσει έτσι. Η Αμερική σε αυτά τα θέματα είναι κάθετη, Όπως τους πέταξε έξω από το πρόγραμμα F35 έτσι θα δράσουν τώρα με κυρώσεις όπως και να λέγεται ο νέος πρόεδρος, είτε λέγεται Τραμπ είτε Μπάιντεν. Οπότε μετά τις αμερικανικές εκλογές θα υπάρξουν κυρώσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Συρίγος: Η επίσκεψη Λαβρόφ σηματοδοτεί βελτίωση των σχέσεων με Ρωσία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την επίσκεψη Λαβρόφ στην Αθήνα, ο Άγγελος Συρίγος σημείωσε ότι σηματοδοτεί βελτίωση των ελληνορωσικών σχέσεων, οι οποίες βρίσκονται σε πάγο τα τελευταία δύο χρόνια. «Ο νυν πρωθυπουργός ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως είχε επιχειρήσει να αποκαταστήσει κάπως τις σχέσεις. Είχε επισκεφτεί την Μόσχα. Παρ όλα αυτά δεν μπορέσαμε μέχρι και σήμερα να ξαναγυρίσουμε σε μια καλή περίοδο. Ευελπιστούμε ότι σήμερα θα σπάσουν οι πάγοι και θα αποκατασταθούν οι σχέσεις. Αυτό είναι το πρώτο βήμα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.