ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γεωργιάδης για δημοσιεύματα για «φλερτ» Παπανδρέου – Τσίπρα: «Δικαίωμά του αλλά εμείς δεν ξεχνάμε»

Γεωργιάδης για δημοσιεύματα για «φλερτ» Παπανδρέου – Τσίπρα: «Δικαίωμά του αλλά εμείς δεν ξεχνάμε»

Θέση για το φημολογούμενο πολιτικό «φλερτ» μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, όπως αποτυπώνεται σε σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, πήρε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Συγγνώμη επειδή ο κ. Παπανδρέου θέλει να φλερτάρει πολιτικά με τον Τσίπρα, δικαίωμά του, οι υπόλοιποι θα ξεχάσουν τους αγανακτισμένους, τις κρεμάλες, την επίθεση στον ΠτΔ κ. Παπούλια, τον Καμμένο, τα cds κλπ μα πραγματικά απορώ αγαπητέ πώς τα σκέφτεστε αυτά. Καλή χρονιά με Υγεία», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.