ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Μπακογιάννη: «Όταν χρειαστεί ο Κ.Μητσοτάκης τραβάει αυτιά – Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση της καταστροφής»

Ν.Μπακογιάννη: «Όταν χρειαστεί ο Κ.Μητσοτάκης τραβάει αυτιά – Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση της καταστροφής»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από την κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε και στην αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάτι πρέπει να κάνει καλά η ελληνική κυβέρνηση γιατί αν δείτε το χάρτη της πανδημίας στην Ευρώπη θα καταλάβετε ότι η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα που είναι σε κίτρινη-πράσινη σήμανση, όταν όλη η Ευρώπη είναι στο κόκκινο. Άρα κάτι κάνει καλά η κυβέρνηση. Με τα μέτρα που έχουμε λάβει, με τις θυσίες που έχουμε κάνει, με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, καταφέρνουμε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα καλύτερα από άλλες χώρες στην Ευρώπη», τόνισε.

Μπακογιάννη: Μια χαρά ήταν ο ανασχηματισμός

Σχολιάζοντας τον πρόσφατο ανασχηματισμό, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε θετική άποψη λέγοντας: «μια χαρά ανασχηματισμός ήταν. Βέβαια όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος…» προσθέτοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου χρειάζεται «τραβάει αυτιά» και φροντίζει κάποιοι να ξεκαβαλικεύουν καλάμια: «Για να είμαστε ειλικρινείς ο Μητσοτάκης κάνει μικρομάνετζμεντ και γι’ αυτό μέσα στην πανδημία δεν έχει σταματήσει να γίνεται η μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Ουσιαστικά ο Μητσοτάκης οργώνει το χωράφι για να το σπείρει μετά την πανδημία».



«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση της καταστροφής»

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «αντιπολίτευση της καταστροφής» λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνομιλήσει με την κοινωνία. «Η αντιπολίτευση της καταστροφής δεν έχει συνομιλητή τη κοινωνία. Αν λες ότι όλα είναι λάθος και τίποτα δεν πάει καλά έρχεσαι σε αντίθεση με την κοινή λογική της κοινωνίας και άρα δεν σε ακούνε πια. Είναι αυτό που έχει πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Δεν συνομιλεί πλέον με την κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφορικά με τις διερευνητικές, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία ελληνική κυβέρνηση να μπει σε διαδικασία να συζητήσει κάτι άλλο πλην της υφαλοκρηπίδας. Οι Τούρκοι τα έχουν ξαναθέσει αυτά… Δεν θα μπούμε σε καμία άλλη συζήτηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.