ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Από πνευμονικό οίδημα πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Από πνευμονικό οίδημα πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Από πνευμονικό οίδημα σε ηλικία 83 ετών πέθανε ο Νίκος Καλλές, πρώην βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.

Γεννήθηκε στον Πλάτανο Μαγνησίας το 1938. Σπούδασε στη Νομική Σχολή και Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Ήταν πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών της Νομικής το 1961, πολιτεύτηκε το 1977 με την ΕΔΗΚ και στη συνέχεια εντάχθηκε στη ΝΔ.

Πατέρας τεσσάρων τέκνων, επιτυχημένος δικηγόρος Αθηνών, εξελέγη δύο φορές βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 1989, διετέλεσε πρόεδρος της «Α.Ε. ΛΑΡΚΟ» από το 1990 έως το 1994 και τo 1998 υπήρχε υποψήφιος Νομάρχης Μαγνησίας υποστηριζόμενος από τη Ν.Δ. και νομαρχιακός σύμβουλος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών (Ε.Θ.Ε.Μ.) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος αυτής.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Για τον θάνατο του πρώην βουλευτή της η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Νίκο Καλλέ.

Ο Νίκος Καλλές σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αγωνίστηκε σε όλη του την πορεία με ήθος για τις ιδέες του, την παράταξη και τον τόπο του. Εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία το 1989, ενώ το 1998 ήταν υποψήφιος νομάρχης Μαγνησίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.