ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Κυρανάκης: «Να σταματήσουμε την κουλτούρα του επιδόματος που πάει να παγιωθεί»

Κ.Κυρανάκης: «Να σταματήσουμε την κουλτούρα του επιδόματος που πάει να παγιωθεί»

Για ακόμη μια φορά προκάλεσε αντιδράσεις ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφερόμενος σε μια «κουλτούρα επιδόματος» που «πάει να παγιωθεί» στην κοινωνία.

«Πρέπει να επιταχύνουμε προς το άνοιγμα της αγοράς. Πρέπει να ξαναδουλέψει ο κόσμος. Πρέπει να σταματήσουμε αυτήν την κουλτούρα που πάει να παγιωθεί, του επιδόματος» δήλωσε αρχικά ο κ. Κυρανάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ολόκληρη κοινωνία, η οποία ζει με ένα επίδομα» σημείωσε ο ίδιος ενώ πρόσθεσε πως: «Ναι, τώρα είναι αναγκαίο, είναι όμως, μην ξεχνάμε κάτι προσωρινό».

«Δεν μπορούμε να διδάξουμε μία ολόκληρη κοινωνία παγιώνοντας την κουλτούρα του επιδόματος» επανέλαβε ο βουλευτής, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να του απαντά: «Μη δώσετε ιδεολογική βάση, οι άνθρωποι που ζουν με το επίδομα υποφέρουν».

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 06:35 και μετά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.