ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Κατασκευάζετε πάλι ψεύτικους εχθρούς και πολέμους»

Απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Κατασκευάζετε πάλι ψεύτικους εχθρούς και πολέμους»

«Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει πάλι ψεύτικους εχθρούς, για να κάνει ξανά ψεύτικους πολέμους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Η Πειραιώς υπογραμμίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για τα εργασιακά, «λέει ό,τι φαντάζεται πώς περιλαμβάνει μία μεταρρύθμιση που δεν έχει, καν, παρουσιαστεί» και προσθέτει πως «μιλάει με κλισέ και συνθήματα του μακρινού παρελθόντος, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σύγχρονα προβλήματα».

Σε μια τέτοια εκδήλωση, σχολιάζει αιχμηρά η ΝΔ, «ταίριαζε γάντι η παρουσία του γνωστού “κατεβάζουμε τον διακόπτη”, Νίκου Φωτόπουλου, που πήρε τον λόγο αμέσως μετά τον κ. Τσίπρα, για να πει όσα επαναλαμβάνει μονότονα εδώ και δεκαετίες».

Και καταλήγει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «με μπροστάρη τον κ. Φωτόπουλο, πορεύεται στον 21ο αιώνα με συνθήματα του 19ου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.