Πού έχει αποφασίσει να κατέβει υποψήφια βουλευτής η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Πού έχει αποφασίσει να κατέβει υποψήφια βουλευτής η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Επειδή κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα πότε ακριβώς θα διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, υπάρχουν εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί που αναζητούν από τώρα εκλογική περιφέρεια στην οποία θα κατέλθουν όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες.

Ένα από τα στελέχη της κυβέρνησης που προβαίνουν στις απαραίτητες κινήσεις προλειαίνοντας το έδαφος είναι σύμφωνα με πληροφορίες η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η 33χρονη πολιτικός μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στην Β’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που μεσούσης της Μεγάλης Εβδομάδας προγραμμάτισε να επισκεφθεί τον καταυλισμό σεισμοπλήκτων της Νίκαιας, που βρίσκεται πίσω από το τοπικό κρατικό νοσοκομείο. Θυμίζουμε ότι η Β’ Πειραιά βγάζει 8 βουλευτές, εκ των οποίων αυτή τη στιγμή δύο έχουν περιέλθει στη Νέα Δημοκρατία, τρεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, και από μια έχουν το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά μάλιστα τους κυβερνητικούς βουλευτές, που θα είναι επί της ουσίας και οι κύριοι αντίπαλοί της προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Κοινοβούλιο, τον θώκο κατέχουν αυτή τη στιγμή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο πολύπειρος Γιάννης Τραγάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.