ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μ.Κεφαλογιάννης: «Η Τουρκία του σήμερα δεν μπορεί να είναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης» (βίντεο)

Μ.Κεφαλογιάννης: «Η Τουρκία του σήμερα δεν μπορεί να είναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης» (βίντεο)

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, με παρέμβασή του στην συζήτηση που διεξήχθη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Έκθεση Προόδου για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, επισήμανε την οπισθοδρόμησή της Τουρκίας υπογραμμίζοντας ότι η γειτονική χώρα δεν μπορεί να γίνει μέλος της ΕΕ.

«Τουρκία, μία χώρα που δυστυχώς οπισθοδρομεί σε όλα τα επίπεδα. Στην Τουρκία του σήμερα, υποχωρεί η Δημοκρατία. Υποχωρεί το Κράτος Δικαίου. Υποχωρούν τα ατομικά δικαιώματα. Στο δημόσιο διάλογο στην Τουρκία σήμερα κυριαρχεί η αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η αναβίωση του Ισλάμ» ανέφερε ο Έλληνας ευρωβουλευτής της ΝΔ για να προσθέσει:

«Από το Ουζμπεκιστάν μέχρι την Ανδαλουσία της Ισπανίας. Η Αγιά Σοφιά μετατρέπεται σε τζαμί. Στην Τουρκία του σήμερα κυριαρχεί η αποστροφή στο Διεθνές Δίκαιο.

Η αποστροφή στη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης.

Η αντίθεση στη Συνθήκη της Λωζάννης.

Σήμερα η Τουρκία αμφισβητεί ακόμη μία Διεθνή Σύμβαση. Τη Συνθήκη του Μοντρέ.

Που καθορίζει το καθεστώς των Στενών και την αποστρατικοποίηση των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Αυτή η Τουρκία δεν μπορεί να είναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.