ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλευτής ΝΔ: «Με τη δεκάωρη εργασία γλιτώνεις χρόνο μετακίνησης»!

Βουλευτής ΝΔ: «Με τη δεκάωρη εργασία γλιτώνεις χρόνο μετακίνησης»!

Ευεργέτημα υπέρ του εργατικού δυναμικού της χώρας θεωρεί το αντεργατικό νομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ, Μανούσος – Κωνσταντίνος Βολουδάκης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής ισχυρίστηκε πως με τη δεκάωρη εργασία (που θα πληρώνεται με ρεπό) οι εργαζόμενοι θα σπαταλούν κατά 20% λιγότερο χρόνο στις μετακινήσεις τους από και προς τον χώρο εργασίας.

«Ξέρετε ότι στην πράξη, έτσι κι αλλιώς, πολλοί δουλεύουν δεκάωρα και επειδή δεν υπάρχει ψηφιακή κάρτα εργασίας δεν ελέγχεται αυτό;» ρώτησε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ο κ. Βολουδάκης, αγνοώντας μάλλον ότι παραδέχεται πως επί ημερών ΝΔ στο τιμόνι της χώρας η εργοδοτική ασυδοσία μεσουρανεί.

Εν συνεχεία, ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Συγκεκριμένα, ο «γαλάζιος» βουλευτής είπε για τις μετακινήσεις των εργαζόμενων: «Ξέρετε ότι έτσι (σ.σ. με το δεκάωρο) θα κερδίσουν 20% στους χρόνους της μετακίνησής τους κάθε εβδομάδα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε, σύμφωνα με τον παραλογικό συλλογισμό του κ. Βολουδάκη, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να επιζητούν την θέσπιση του 12ωρου (με αντιστάθμισμα ρεπό και όχι βεβαίως χρήματα) προκειμένου να αγγίξει το 40% η μείωση του χρόνου μετακίνησής τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.