ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βουλευτής της ΝΔ εκθέτει Πιερρακάκη- Λιβάνιο: «Χωρίς ΕΡΤ, τηλέφωνο και ίντερνετ 40 κοινότητες των Γρεβενών»

Βουλευτής της ΝΔ εκθέτει Πιερρακάκη- Λιβάνιο: «Χωρίς ΕΡΤ, τηλέφωνο και ίντερνετ 40 κοινότητες των Γρεβενών»

«Πονοκεφάλους» προκάλεσε στον Κυριάκου Πιερρακάκη και τον Θεόδωρο Λιβάνιο η Ερώτηση που κατέθεσε ο «γαλάζιος» βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης, με θέμα: «Σήμα τηλεοπτικών δικτύων ΕΡΤ – Ενίσχυση και ρύθμιση κεραιών – σταθμών – Λευκές περιοχές χωρίς σήμα τηλεφώνων και ίντερνετ».

Ο βουλευτής Γρεβενών με τη ΝΔ φέρνει στο φως ότι 40 τοπικές κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας των Γρεβενών δεν έχουν πρόσβαση στην ΕΡΤ, ενώ αρκετές εξ αυτών είναι χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο.

«Μετά από πολλά παράπονα των τηλεθεατών της Π.Ε. Γρεβενών καταγράψαμε τοπικές κοινότητες οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πρόσβαση της ενημέρωσης. Τα προβλήματα αυτά είναι είτε από ελλιπές σήμα είτε από παντελή έλλειψη σήματος» επισημαίνει ο κ. Πάτσης και προσθέτει τσαλακώνοντας το προφίλ του… ψηφιακού εκσυγχρονιστή, Κυρ. Πιερρακάκη: «Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το βασικό μέσο ενημέρωσης τους είναι η τηλεόραση και σύμφωνα με την συγκεκριμένη ενημέρωση έχουν και οι ίδιοι πρόσβαση στα νέα της χώρας μας αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν ούτε τηλέφωνα ούτε σήμα Ιντερνετ».

Ο βουλευτής, «μετά από προσεκτική μελέτη», παραθέτει τις 40 τοπικές κοινότητες που αντιμετωπίζουν τα εν λόγω προβλήματα και ρωτά τους υπουργούς τα εξής:

1. Τι προτίθεστε να κάνετε για την ενδυνάμωση του τηλεοπτικού σήματος της ΕΡΤ προκειμένου όλοι οι κάτοικοι της Π.Ε. Γρεβενών να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση που δικαιούνται;

2. Τι προτίθεστε να κάνετε για να μπορούν να έχουν σταθερά και κινητά τηλέφωνα που λειτουργούν;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Τι προτίθεστε να κάνετε για να έχουν όλοι πρόσβαση στο διαδίκτυο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.