ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μητσοτάκης: Το πρωί του Σαββάτου θα βρεθεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Κ.Μητσοτάκης: Το πρωί του Σαββάτου θα βρεθεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί του Σαββάτου, θα βρεθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος επί της οδού Πειραιώς.

Ο πρωθυπουργός προγραμματίζεται να ανοίξει τις εργασίες του πρώτου φόρουμ της νέας πλατφόρμας διαλόγου που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ με στόχο να συμβάλει στη διαμόρφωση των βάσεων της Ελλάδας του 2030.

Επ’ αυτού μάλιστα έχει δημιουργηθεί και συγκεκριμένος ιστότοπος. Όπως επισημαίνει η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος «το project2030.gr είναι μια δυναμική συνάντηση νέων, η οποία μπορεί να αναδείξει τις ιστορίες και τις επιτυχίες νέων Ελλήνων αλλά και μέσα από αυτές τις ιστορίες να δημιουργήσει το μέλλον και να φέρει αλλαγές που θα βοηθούν τη νέα γενιά να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Ένα διαρκές meeting point διαφορετικών ανθρώπων, ένα σημείο αναφοράς για την επόμενη μέρα».

Ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο εναρκτήριο πάνελ με θέμα «Νέοι που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό» μαζί με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη. Θα συνομιλήσει με πέντε νέους επιχειρηματίες, που έχουν καταφέρει να αναδειχθούν στον τομέα τους τόσο για τις καινοτόμες ιδέες τους, όσο και για την δομή των εταιρειών τους, ενώ έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν:

1. Η Κατερίνα Σαντίκου Founder & Managing Director της εταιρείας “Workathlon”. Η Workathlon, αποτελεί την λύση στην στελέχωση προσωπικού φιλοξενίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, με αποστολή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν, να καλλιεργήσουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα.

2. Ο Σταύρος Tσομπανίδης Founder & Managing Director της“Phee” η οποία αξιοποιεί τα φύκια από τις ακτές για να τα μετατρέψει σε αξεσουάρ που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

3. Η Ανθή Μητράκου εκδότης-επιχειρηματίας του PortesMagazine που ασχολείται με την προώθηση της Ελλάδας, των Ελλήνων σχεδιαστών και του ελληνικού πολιτισμού.

4. Ο Γιώργος Σπαθής- Συνιδρυτής της εταιρείας “Speakit” μια νέα εταιρεία στελέχωσης, εξειδικευμένη στην κάλυψη θέσεων ξενόγλωσσης εξυπηρέτησης πελατών.

5. Η Eύα Σαρηγιαννίδου- Ιδρύτρια της start-up επιχείρησης «ThriveManagementSolutions».

«Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μας κάνει να βρίσκεται μαζί μας στην έναρξη του project2030.gr Youth Forum. Η παρουσία του αποδεικνύει έμπρακτα την έμφαση που δίνει η Κυβέρνηση στις πολιτικές που έχουν τους νέους στο επίκεντρο και προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στο εγχείρημά μας που φιλοδοξούμε να γίνει ένα δυναμικό σημείο συνάντησης όπου η εμπειρία κάθε νέου θα αποτελεί ένα κομμάτι στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας» δηλώνει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαρινάκης.

Να σημειωθεί τέλος ότι στα τραπέζια διαλόγου θα πάρουν μέρος και προβεβλημένα στελέχη της κυβέρνησης όπως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.