Δεν «κατεβαίνει» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο Α.Κανελλόπουλος με το ΕΑΝ

«Θα ακολουθήσει αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση του ΕΑΝ μετά τις εκλογές»

Δεν «κατεβαίνει» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο Α.Κανελλόπουλος με το ΕΑΝ

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, έκανε γνωστό πως το κόμμα ΕΑΝ, του οποίου είναι επικεφαλής, δεν θα κατέλθει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο ίδιος υποδεικνύει ως βασικές αιτίες το πολωτικό εκλογικό κλίμα, αλλά και το γεγονός πως το κόμμα δεν έχει πόρους και χρόνο για να προετοιμαστεί καταλλήλως.

Ο πρώην ανώτατος εισαγγελέας, μάλιστα χαρακτήρισε ως «μη ικανοποιητική» την εκλογική παρουσία του ΕΑΝ, ενώ μιλάει για «πετροβολισμό του με μπαράζ αρνητικών αναφορών στο διάστημα της κυοφορούμενης εκλογικής συμπόρευσης με τον Ηλία Κασιδιάρη, και στραγγαλισμό του μετά».

Σε κάθε περίπτωση, ο Α.Κανελλόπουλος ξεκαθαρίζει ότι η μη συμμετοχή του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, δεν σημαίνει πως θα αναστείλει την λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα προαναγγέλλει ανασυγκρότηση και οργάνωση μετά τις εκλογές.

Τι ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Α.Κανελλόπουλος

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Α.Κανελλόπουλος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.