ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φώφη Γεννηματά: «Εχθρός για την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Φώφη Γεννηματά: «Εχθρός για την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Κριτική στην τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που είναι στην κυβέρνηση, καθώς και την περίοδο που βρισκόταν στην αντιπολίτευση, εξαπολύει με δηλώσεις της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι συνεχίζει να διχάζει με την τακτική της τον ελληνικό λαό.  

«Εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη που οδηγεί στο διχασμό. Εχθρός του κράτους όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης; Κοιτάξτε, εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη, η πολιτική, που οδηγεί στον διχασμό των Ελλήνων. Είναι μία εγκληματική πολιτική και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί δίχασε τον ελληνικό λαό στις πλατείες των αγανακτισμένων, όταν ήταν αντιπολίτευση και επιχειρεί και σήμερα να διχάσει τον ελληνικό λαό την ώρα που είναι κυβέρνηση», τόνισε σε δηλώσεις της στην «Δέλτα tv». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημειώνει ότι λύση για την χώρα, είναι «να ενώσουμε τον ελληνικό λαό και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Και τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου λέω εγώ, γύρω από ένα στόχο και την εθνική γραμμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.