ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φ. Γεννηματά για τον εκλογικό νόμο: «Καταθέτουμε αντιπρόταση με πέντε σημεία»

Φ. Γεννηματά για τον εκλογικό νόμο: «Καταθέτουμε αντιπρόταση με πέντε σημεία»

“Αποσπασματικές ρυθμίσεις δεν πρόκειται να ψηφίσουμε” τόνισε η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στην πρόταση της κυβέρνησης για τον νέο εκλογικό νόμο,ενώ προανήγγειλε την κατάθεση πρότασης νόμου με βάση τα πέντε σημεία που ήδη έχει παρουσιάσει.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, είπε ότι η πρόταση που έχει καταθέσει η κυβέρνηση είναι μια ρύθμιση αποσπασματική από την οποία λείπουν τα τρία από τα πέντε σημεία που έθεσε στη συζήτηση ο κ Τσίπρας, προωθώντας μόνο την κατάργηση του μπόνους.

“Καταθέτουμε αντιπρόταση με πέντε σημεία και πιστεύουμε ότι μπορεί να εξασφαλιστεί η συνεννόηση πάνω σε αυτά” σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι προτείνει στον κ. Τσίπρα να μην φέρει την πρόταση αυτή στη βουλή προς ψήφιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε την ευρύτατη δυνατή συνεννόηση γύρω από ένα εκλογικό νόμο που θα αντιμετωπίζει τα πέντε σημεία και θα είναι η βάση για την υλοποίηση μιας εθνικής γραμμής . Είναι φανερό ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να εξασφαλίσει αυτή την ευρύτατη συναίνεση με αυτό που έδωσε στο δημόσιο διάλογο και καθιστά και ρυθμιστή τη Χρυσή Αυγή. Ως εκ τούτο του λέω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστεί. Γιατί βιάζεται; Σκοπεύει να αποδράσει το φθινόπωρο και θέλει άλλο εκλογικό νόμο; Γιατί δεν ψήφισε αυτόν τον εκλογικό νόμο πέρυσι όταν τον καταθέσαμε;” επεσήμανε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε:  “Στους τακτικισμούς του ενός και του άλλου δεν θα βάλουμε πλάτη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.