ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο άντρας που έχει «κλέψει» την καρδιά» της κόρης του Γιώργου Παπανδρέου (φωτό)

Αυτός είναι ο άντρας που έχει «κλέψει» την καρδιά» της κόρης του Γιώργου Παπανδρέου (φωτό)

Η κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, Μαργαρίτα είναι ερωτευμένη.

Η Μαργαρίτα έχει σχέση εδώ και περίπου 2,5 χρόνια με τον φοιτητή Ιατρικής στην Κρήτη και γνωστό τενίστα, Χάρη Καπαγιάννη.

Μάλιστα, το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και εδώ και λίγο καιρό συγκατοικούν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι δυο τους ήρθαν πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, όπου ο Χάρης πήρε μέρος σε αγώνα τένις στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, και αναδείχθηκε ο καλύτερος Έλληνας τενίστας για το 2016 κάνοντας τη σύντροφό του πολύ περήφανη.

Οι γονείς της Μαργαρίτας έχουν γνωρίσει τον σύντροφό της και τον συμπαθούν πολύ, αλλά προς το παρόν δεν βιάζονται για γάμο. “Τα σχέδια γάμου δεν είναι σίγουρα στα άμεσα σχέδιά τους”, αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.