Δείτε τι έγραψε στο Twitter η Φ. Γεννηματά για τον «τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης» [φωτό]

Δείτε τι έγραψε στο Twitter η Φ. Γεννηματά για τον «τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης» [φωτό]

Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σχολιάζοντας τη συμπλήρωση ενός έτους από το δημοψήφισμα. “Οι Έλληνες δεν ξεχνούν το δημοψήφισμα. Ο λογαριασμός είναι βαρύς. Πληρώνουμε πολύ ακριβά τον τυχοδιωκτισμό της Κυβέρνησης” ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο λογαριασμό της στο Twitter. 

Σύμφωνα με τη Φώφη Γεννηματά “(από το δημοψήφισμα) χάθηκαν 86 δισεκ. ευρώ, οι συντάξεις κόβονται καθημερινά, η πρώτη κατοικία μπαίνει σε πλειστηριασμό, έρχονται νέα λουκέτα στις επιχειρήσεις, ανεργία, ύφεση και φοροκαταιγίδα.”

Ποτέ ξανά δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας διχάσουν με πλαστά διλήμματα και συνειδητά ψέματα τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως υπάρχει άλλος δρόμος για να βγούμε από την κρίση. 

“Η εθνική γραμμή και η εθνική συνεννόηση, για να παραμείνουμε στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης” διευκρίνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.