Φ.Γεννηματά: «Να αλλάξουμε πολιτική, για να αλλάξουμε την κακή συμφωνία»

Φ.Γεννηματά: «Να αλλάξουμε πολιτική, για να αλλάξουμε την κακή συμφωνία»

Τη Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών Αιγίου επισκέφτηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Σε δήλωσή της μετά την επίσκεψη, η κ. Γεννηματά σημείωσε: «Επισκεφτήκαμε σήμερα την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών, γιατί έχει μια ξεχωριστή πορεία. Γιατί είναι μία πολύ επιτυχημένη εταιρία, ανθηρή, η οποία έχει εξωστρέφεια, έχει καινοτομία, έχει συλλογική προσπάθεια, έχει ένα εξαιρετικό προϊόν και βεβαίως μπορεί και στηρίζει την περιοχή.

Αποτελεί μία όαση για την Αχαΐα και είμαστε εδώ, γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι αυτή η εξαίρεση μπορεί να γίνει ο κανόνας για όλη την Ελλάδα. Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, εάν δεν έχουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τον πρωτογενή τομέα. Πρέπει να στηριχθούμε στην ανάπτυξη της υπαίθρου και στον πρωτογενή τομέα, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, το νέο «success story» της Κυβέρνησης, το «ανάπτυξης story» φαίνεται πώς δεν περιλαμβάνει αντιλήψεις σαν αυτές. Αντίθετα, με τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές πνίγει αυτές τις προσπάθειες. Είμαστε λοιπόν σήμερα εδώ, γιατί θέλουμε να πούμε με τον πιο ηχηρό τρόπο, ότι αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει. Να αλλάξουμε πολιτική, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κι αυτή την τόσο κακή συμφωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.