ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Προειδοποίηση της Φ. Γεννηματά στον Στ. Θεοδωράκη για τον εκλογικό νόμο

Προειδοποίηση της Φ. Γεννηματά στον Στ. Θεοδωράκη για τον εκλογικό νόμο

Αυστηρό μήνυμα στον Σταύρο Θεοδωράκη στέλνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματα, στο πλαίσιο των διεργασιών ανασυγκρότησης του χώρου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. 

«Η εκλογή επικεφαλής από τη βάση θα προχωρήσει υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συμφωνημένο κοινό πρόγραμμα και συμφωνημένα όλα τα ενδιάμεσα βήματα μετάβασης. Διαφορετικά για εσάς», είπε με νόημα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του κόμματος της. Κατ” αυτόν τον  τρόπο απάντησε εμμέσως αλλά σε αυστηρό τόνο στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος είχε προτείνει εκλογή αρχηγού από τη βάση ως πρώτο βήμα, προκειμένου προφανώς ο νέος αρχηγός να έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων, χωρίς δεσμεύσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της realnews- παρομοίασε τις κινήσεις του επικεφαλής του Ποταμιού με αυτές των ασφαλιστικών εταιρειών όταν προσπαθούν να δεσμεύσουν τους πελάτες τους με… ψηλά γράμματα.

Θέλει να φτιάξουμε νέο κόμμα, αλλά και να μείνουν ως έχουν τα κόμματα μας ως τέλος της τετραετίας», φέρεται να είπε, υπονοώντας ότι πολλές εκ των θέσεών του δεν είναι παρά «πυροτεχνήματα» προς εντυπωσιασμό. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.