ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠΑΣΟΚ για αναβολή της δίκης της Siemens: «Χαμένοι στη μετάφραση στον ΣΥΡΙΖΑ»

ΠΑΣΟΚ για αναβολή της δίκης της Siemens: «Χαμένοι στη μετάφραση στον ΣΥΡΙΖΑ»

Για σκανδαλώδεις χειρισμούς στο φιάσκο της δίκης Siemens έκανε λόγο ο υπεύθυνος του ΚΤΕ Δικαιοσύνης και Δημόσιας Διοίκησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Ασκώντας δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ο κ. Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για «κυβερνητική αδράνεια στην υπόθεση του σκανδάλου Siemens», για «μεγάλες ευθύνες» και μικρούς και πολλούς «ανεύθυνο-υπεύθυνους».

«Υπουργοί και Μέγαρο Μαξίμου, όχι μόνο συνεχίζουν να  επιδίδονται στο παιγνίδι της αλληλομετάθεσης ευθυνών, αλλά επιχειρούν να εμπλέξουν την Δικαιοσύνη σε μια προσπάθεια συγκάλυψης της δικής τους ολιγωρίας. Η δίκη για σκάνδαλο Siemens αναστέλλεται επ’ αόριστον επειδή η Κυβέρνηση ΣΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάθηκε στη μετάφραση» υπογράμμισε ο Θ. Παπαθεοδώρου.

Μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ήρθε να συμπληρώσει, με τον πλέον σκανδαλώδη τρόπο, αλλά και με τις ίδιες “δικαιολογίες”, τα τραγικά λάθη της Κυβέρνησης της Ν.Δ. με την φυγή των πρωταιτίων της υπόθεσης Siemens στο εξωτερικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρμόδιος τομεάρχης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε επίσης οι απαιτεί «άμεσα να ενημερωθεί η Βουλή και ο ελληνικός λαός από τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εξωτερικών για τους πραγματικούς υπευθύνους αυτού του φιάσκου και τις συνέπειες του στην εξέλιξη της υπόθεσης Siemens» για να καταλήξει: «Σε κάθε περίπτωση οι πολιτική αμετροέπεια της Κυβέρνησης είναι προφανής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.