Φ.Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει ουρά κανενός»

Φ.Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει ουρά κανενός»

Σφορδή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας σε ρ/σ. Η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι ζητά εθνική συνεννόηση και ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών τόνισε: «Εάν τα δυο κόμματα αναλάβουν τις ευθύνες τους, εμείς δεν έχουμε αντίρρηση να στηρίξουμε μια εθνική προσπάθεια. Αλλά δεκανίκι και συμπλήρωμα κανενός δεν θα γίνουμε ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Ν.Δ. Είναι σαφές».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις εξελίξεις σαν να βρισκόμαστε σε άλλες εποχές. Δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα απ’ ότι έχει συμβεί τα χρόνια της κρίσης και αυτό επιτέλους θα πρέπει να αλλάξει. Και για να αλλάξει, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να δώσει δύναμη στην κεντροαριστερά» ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον εκλογικό νόμο η κ. Γεννηματά, επισήμανε: «Δεν είμαι εγώ αυτή που έχει την ευθύνη για τη μη αλλαγή του εκλογικού νόμου. Ο κ. Τσίπρας έχει την ευθύνη. Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που κράτησε το bonus των 50 εδρών, γιατί πολύ απλά δεν επεδίωξε να γίνει κανένας σοβαρός διάλογος, δεν παρουσίασε καμία ολοκληρωμένη πρόταση». «Δεν πιστεύει ο κ. Τσίπρας στην απλή αναλογική. Ούτε στην εθνική συνεννόηση, ούτε στις προοδευτικές συμμαχίες» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.