ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κωνσταντινόπουλος: «Εκεί ήταν το ΠΑΣΟΚ είναι ο Τσίπρας, εδώ που είμαστε θα έρθει»

Κωνσταντινόπουλος: «Εκεί ήταν το ΠΑΣΟΚ είναι ο Τσίπρας, εδώ που είμαστε θα έρθει»

«Εκεί που ήταν το ΠΑΣΟΚ είναι ο Τσίπρας, και εδώ που είμαστε θα έρθει, να το θυμάται…», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε δηλώσεις του την Τρίτη ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για τις τηλεοπτικές άδειες σημείωσε πως τις «δίνουν οι κ. Τσίπρας – Καμμένος, την ευθύνη την έχουν αυτοί, γι’ αυτό έχουν και τον κουμπάρο τους για να πάρει άδεια». «Ο κουμπάρος του υπουργού Άμυνας μετά την αλλαγή του νόμου πήρε τα τρία από τα πέντε έργα στον οδικό άξονα Πύργου – Πάτρας», πρόσθεσε.

«Οι άδειες που έχετε εσείς σήμερα είναι με υπογραφή Δραγασάκη – Κωνσταντόπουλου από την εποχή της κυβέρνησης Τζανετάκη, τα φαινόμενα διαπλοκής δεν τα σταματάς μειώνοντας τις άδειες», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος επέκρινε τη Δικαιοσύνη και την ΕΛΑΣ για την εφαρμόστηκε δικαστική απόφαση στο νοσοκομείο Τρικάλων, ανέφερε ότι «η αλαζονεία έχει και τα όρια της».

«Ο Πολάκης επειδή δεν μπορεί να κρατηθεί, θέλει να χαρεί για αυτά που γίνονται, λέει το αυτονόητο με το ύφος του το αλαζονικό: “τώρα αρχίζουμε εμείς έχουμε ελέγξει τη δικαιοσύνη και από δω και πέρα θα δείτε”… αυτά γίνονται σε τριτοκοσμικές χώρες.»

Για την υποστήριξη του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις καταλήψεις ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι «πολύ μεγάλα ηγετικά κομμάτια του ΣΥΡΙΖΑ είχαν απευθείας σύνδεση με τους αντιεξουσιαστές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τις παρεμβάσεις που κάνει στα ιδιωτικά σχολεία ο κ. Φίλης μας γυρίζει πίσω πάρα πολλά χρόνια», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.