ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΣΟΚ κατά Θ.Φωτίου: «Δεν έχει δικαίωμα να παραδίδει μαθήματα προοδευτικότητας»

ΠΑΣΟΚ κατά Θ.Φωτίου: «Δεν έχει δικαίωμα να παραδίδει μαθήματα προοδευτικότητας»

Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφορά της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Θεανω Φωτιου, η οποία δήλωσε ότι «θα ξηλώσει το κράτος της Φρειδερίκης και των επιγόνων της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σε μια ακόμη κρίση «αριστεροσύνης» τόλμησε χθες από τη Ρόδο να δηλώσει ότι η Κυβέρνηση θα ξηλώσει το κράτος …της Φρειδερίκης και των επιγόνων της.

Ακόμη και οι πέτρες στην Ελλάδα γνωρίζουν πώς οικοδομήθηκε το Κράτος Πρόνοιας από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με δομές και έργα σε όλη την Ελλάδα που αγκάλιασαν όσους είχαν πραγματικά ανάγκη.

Η Κυβέρνηση που κόβει το ΕΚΑΣ και το αντικαθιστά με τα συσσίτια της αναξιοπρέπειας, η Κυβέρνηση που θέλει όλους τους πολίτες στα όρια τη φτώχειας γιατί είναι ο μόνος τρόπος να τους διαχειριστεί, δεν έχει δικαίωμα να μιλά.

Η κα. Φωτίου, δεν έχει δικαίωμα να παραδίδει μαθήματα προοδευτικότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αφήνουμε μόνη με τα κακοφτιαγμένα γεμιστά της που αναδεικνύουν τη νοοτροπία της.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.