ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΣΟΚ: «Προκλητική παρανομία η επιλογή του νέου διοικητή στο Νοσοκομείο της Λάρισας»

ΠΑΣΟΚ: «Προκλητική παρανομία η επιλογή του νέου διοικητή στο Νοσοκομείο της Λάρισας»

Προκλητική παρανομία χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την επιλογή του νέου διοικητή στο Νοσοκομείο της Λάρισας, ο οποίος ήταν νοσηλευτής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, κάτι που όπως τονίζει το απαγορεύει ο νόμος. Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση του αναφέρει και το σχετικό άρθρο που απαγορεύει κάποιος να κατέχει θέση διοικητή εάν εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Σύμφωνα με το APΘPO 11 TOY N.4118/2013 :« ΔEN ΔYNATAI NA KATEXEI ΘEΣH ΔIOIKHTH H ANAΠΛHPΩTH ΔIOIKHTH NOΣOKOMEIOY OΠOIOΣ EPΓAZETAI H YΠHPETEI ΣTO NOΣOKOMEIO AYTO». TA NOΣOKOMEIA THΣ ΛAPIΣAΣ ΠΓNΛ KAI ΓNΛ ENOΠOIHΘHKAN ME TO APΘPO 2 TOY N. 4052/2012. AΠOTEΛOYN ENIAIO NOMIKO ΠPOΣΩΠO ME ENOΠOIHMENO OPΓANIΣMO ΣYMΦΩNA ME THN Y4A/OIK.123786/31-12-2012. ΠPOKEITAI ΓIA KOINH YΠOYPΓIKH AΠOΦAΣH ΠOY MIΛAEI ΓIA ENA NOMIKO ΠPOΣΩΠO, 1 EΔPA, 1 AΦM.

Στη Λάρισα διορίστηκε Αν. διοικητής νοσηλευτής του Παν. Νοσοκομείου Λάρισας, με πρόσθετα προσόντα,  την ιδιότητα του ακτιβιστή οικολόγου βιοκαλλιεργητή. Το αξιοσημείωτο  δεν είναι μόνο η προκλητική παρανομία και η περιφρόνηση της δικαιοσύνης έτσι και αλλιώς στο Υπουργείο Υγείας «νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη» ,το θέμα είναι ότι στέρεψαν και οι διαθέσιμοι και πλέον ψάχνουν στα αζήτητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.