ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε την νέα σύντροφο και personal trainer του Γιώργου Παπανδρέου [φωτό]

Δείτε την νέα σύντροφο και personal trainer του Γιώργου Παπανδρέου [φωτό]

Εδώ και εννέα περίπου μήνες δημοσιεύματα αναφέρονται στην Ολλανδέζα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου. 

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η γυναίκα που τον οδήγησε στο χωρισμό με την Άντα Παπανδρέου είναι μεγαλύτερή του, γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Σκιάθο και ότι έχει κλέψει την καρδιά του πρώην πρωθυπουργού. 

Η εφημερίδα Spirto δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της γυναίκας αυτής και αποκαλύπτει το όνομά της αλλά και πληροφορίες για τη ζωή της. 

Πρόκειται για την Γουέντι Κόνελι, η οποία διανύει την πέμπτη  δεκαετία της ζωής της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι και εκείνη χωρισμένη, χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της (όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου) και έχει δυο παιδιά. 

Η Κόνελι ζει μόνιμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Αμστερνταμ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι γυμνάστρια και ότι διατηρεί δικό της γυμναστήριο personal training. 

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου, κατά το δημοσίευμα πάντα, επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ η μια της κόρη ζει μόνιμα στη Σκιάθο. Εκεί άλλωστε γνωρίστηκε πέρυσι με τον πρώην πρωθυπουργό και εκεί την απαθανάτισε φέτος ο φωτογραφικός φακός. 

Με τον κ. Παπανδρέου γνωρίστηκαν στο νησί των Σποράδων όταν εκείνος ετοιμαζόταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόκινγκ. Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να συζητούν.

Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό άνθρωπο, αρκετά επικοινωνιακό και γοητευτικό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει την Κόνελι στην κόρη του Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο, καθώς και ότι οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός στο να προχωρήσει στο τρίτο στεφάνι… 

Αυτή είναι η Ολλανδέζα γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου [εικόνες]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.