Επίθεση του Θ. Πάγκαλου κατά του «καταληψία από τα Τζουμέρκα»

Επίθεση του Θ. Πάγκαλου κατά του «καταληψία από τα Τζουμέρκα»

Διαδικτυακή επίθεση κατά του καταληψία από τα Τζουμέρκα εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Σε μία σειρά από tweets ο κ. Πάγκαλος στοχοποιεί κάποιον που δεν κατονομάζει, αν και οι χρήστες του Twitter αναγνώρισαν σε αυτόν τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο κ. Πάγκαλος γράφει: «Από τότε που εμφανίστηκε στις καταλήψεις αυτό το ζουλάπι με εντυπωσίασε μια λεπτομέρεια. Βγήκε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες φωτογραφίες. Σε όλες αυτές τις πόζες δεν κοιτάει ποτέ στα μάτια το συνομιλητή του ούτε καν όταν κάνει χειραψία. Γελάει, ακκίζεται αλλά κοιτάει αλλού. Τι στο διάολο κοιτάει επιτέλους; Το φακό βέβαια. Για το αναρριχώμενο ζουλάπι των Τζουμέρκων μόνο ο εαυτός του μετράει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.