ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να καρπωθεί τους κόπους και τις νίκες των αθλητών»

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να καρπωθεί τους κόπους και τις νίκες των αθλητών»

Την αγανάκτησή του εκφράζει το ΠΑΣΟΚ για «την προκλητική στάση της κυβέρνησης, η οποία προβαίνει σε βαρύγδουπες και υποκριτικές δηλώσεις, χρησιμοποιώντας τις επιτυχίες των αθλητών μας ως κυβερνητικό κατόρθωμα, προσπαθώντας να καρπωθεί και να καπηλευθεί τους κόπους και τις νίκες τους».

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Αθλητισμού του κόμματος, «η προετοιμασία των αθλητών μας, που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είχε την αντίστοιχη κρατική στήριξη» ενώ «η όποια συμμετοχή της κυβέρνησης περιορίστηκε σε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα και δημόσιες φωτογραφήσεις και όλα αυτά κατόπιν εορτής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, η αδιαφορία της κυβέρνησης για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού «φαίνεται και από το προσχέδιο του αθλητικού νόμου, ο οποίος θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μείωση κάθε κινήτρου ενασχόλησης με τον αθλητισμό και σε μαρασμό του χώρου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.