ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάχη μεταξύ Δούρου και ΠΑΣΟΚ για τα σκουπίδια

Μάχη μεταξύ Δούρου και ΠΑΣΟΚ για τα σκουπίδια

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, δίνει το ΠΑΣΟΚ με νέα σημερινή ανακοίνωσή του.

Με σαφώς ειρωνική διάθεση ο Τομέας Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ δίνει «συγχαρητήρια» στην Περιφερειάρχη «για την απαρέγκλιτη υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων, βάσει των οποίων την εμπιστεύτηκε ο λαός της Αττικής».

«Η κα Δούρου υλοποίησε μια «νέα οικολογική διαχείριση των αποβλήτων». Ακριβώς όπως υποσχέθηκε, προχώρησε στο «οριστικό κλείσιμο του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής» και δεν προώθησε έργα στο Γραμματικό. Η συνεπής στις δεσμεύσεις της Περιφερειάρχης έβαλε «τέλος στην πρακτική των απευθείας αναθέσεων». Τέλος στους εργολάβους. Παράλληλα, οικοδόμησε «ένα ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας» ώστε ευτυχώς πλέον «αφήσαμε πίσω τις γνωστές εικόνες βίας και ντροπής». Σε αυτό συνέβαλε και ότι «τα σκουπίδια έγιναν χρυσός για τους πολίτες», ακριβώς όπως ρεαλιστικότατα μας είχε τάξει στο διαφημιστικό της «πάρτε το μυρωδιά» μαζί με τη “Θεοπούλα”.Σε υλοποίηση όσων διακήρυττε η κα Δούρου, «το Ελληνικό δεν πωλείται». Η “αριστερή” Περιφερειάρχης Αττικής πράγματι συστρατεύθηκε «στους αγώνες των πολιτών για την ανατροπή του απάνθρωπου μνημονιακού καθεστώτος», διεκδίκησε με τις πράξεις της «την κατάργηση των μνημονίων».

 Συγχαρητήρια για την κατά γράμμα υλοποίηση του προγράμματός σας, κα Δούρου.

Μόνο να θυμάστε ότι είστε εσείς που αναγράφατε σε αυτό με κεφαλαία γράμματα:«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ε, λοιπόν, φτάνει πια, όχι άλλα ψέματα, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.