ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φ. Γεννηματά: «Οι νοσταλγοί των Greek Statistics νομίζουν ότι θα παραγραφούν οι ευθύνες τους»

Φ. Γεννηματά: «Οι νοσταλγοί των Greek Statistics νομίζουν ότι θα παραγραφούν οι ευθύνες τους»

«Οι αμετανόητοι νοσταλγοί των Greek Statistics, συνεχίζουν με μεθοδεύσεις να εκθέτουν την χώρα νομίζοντας ότι θα παραγραφούν οι ευθύνες τους. Για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό 2004-2009 που έφερε την κρίση, την απειλή του Grexit και την μόνιμη επιτροπεία».

Τα παραπάνω ανέφερε σε δήλωσή της την Παρασκευή η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας πως «η σιωπή και ανοχή σε αυτές τις μεθοδεύσεις επιβεβαιώνει την συνενοχή και συμπόρευση των δεξιών και δήθεν αριστερών, βαθειά συντηρητικών δυνάμεων που κρατούν την Ελλάδα καθηλωμένη».

Ωστόσο, σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά, «η χώρα όμως χρειάζεται συνεννόηση, εθνική γραμμή, σχέδιο και σκληρή δουλειά, και όχι άλλα διχαστικά σενάρια για συνωμοσίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.