ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει την εξαπάτηση των Ελλήνων»

ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει την εξαπάτηση των Ελλήνων»

Με μια ανακοίνωση του γραφείου τύπου του σχολίασε το ΠΑΣΟΚ τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Ο κ. Τσίπρας ματαιοπονεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει την εξαπάτηση των Ελλήνων. Τον πήραν είδηση. Όλοι πια συνειδητοποιούν ότι με την Κυβέρνηση του τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα χειρότερα στη χώρα. Ας σταματήσει τουλάχιστον να εξοργίζει τους Έλληνες μιλώντας για ανάπτυξη. Η ύφεση καλά κρατεί από μια Κυβέρνηση που είναι εχθρός των επενδύσεων».

Και προσθέτει: «Είναι δε θράσος να μιλά για κοινωνική πολιτική. Την ώρα που κόβει συντάξεις και ΕΚΑΣ, που οι φόροι πνίγουν τα νοικοκυριά, που 40000 παιδιά μη προνομιούχων πολιτών μένουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών. Αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί. Δεν μπορεί να βγάλει έργο, να πετύχει στόχους. Εμείς τόσο για το χρέος όσο και για τα πρωτογενή πλεονάσματα έχουμε πάρει θέση για το πώς μπορεί η χώρα να διαπραγματευθεί αξιόπιστα και αποτελεσματικά».

Όχι άλλα ψέματα. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο και τον λαό…», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.