ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β. Κεγκέρογλου: «Θα μπορούσαν να είναι και οχτώ οι άδειες»

Β. Κεγκέρογλου: «Θα μπορούσαν να είναι και οχτώ οι άδειες»

«Ολιγοπώλιο» χαρακτήρισε την εικόνα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των τηλεοπτικών αδειών, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Θα μπορούσε να γίνει με χιλιάδες άλλους τρόπους» τόνισε και εξήγησε: «Θα μπορούσε να καθοριστεί το τίμημα εκ των προτέρων και να τεθούν οι υπόλοιπες προϋποθέσεις και να παρθούν οι άδειες από όσους ήθελαν.Θα μπορούσαν να είναι και οχτώ οι άδειες».

Σε ό,τι αφορά το ΕΣΡ, ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε: «Η ενημέρωση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι σε λιγότερα χέρια πλέον και γι’ αυτό είναι καλό που θυμήθηκε η κυβέρνηση το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, το οποίο, όμως, θα πρέπει να είναι ισχυρό. Ισχυρό σημαίνει να μην είναι το μακρύ χέρι του κ. Παππά και της κυβέρνησης, αλλά να είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που δεν θα έχει κομματικούς εγκάθετους κανενός κόμματος και θα μπορέσει να προστατεύσει και τον πολίτη και τους εργαζόμενους και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των ανθρώπων που επένδυσαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρθηκε και στους εργαζόμενους των τηλεοπτικών καναλιών που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια λειτουργίας, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση θα πρέπει να ασχοληθεί πρωτίστως με τους ανθρώπους αυτούς. Θα πρέπει να έχουν κάθε προτεραιότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.