ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Α.Λοβέρδος ζητά την αναθεώρηση του καταλόγου μαρτύρων για τα «θαλασσοδάνεια»

Ο Α.Λοβέρδος ζητά την αναθεώρηση του καταλόγου μαρτύρων για τα «θαλασσοδάνεια»

Την αναθεώρηση του καταλόγου μαρτύρων της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά τα δάνεια των κομμάτων ζήτησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος προκειμένου να προηγηθούν οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ που αποδεδειγμένα δεν εξυπηρετούν τις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Ο ίδιος δε, άσκησε οξύτατη κριτική στους βουλευτές της συμπολίτευσης κατηγορώντας τους ότι έχουν μετατρέψει σε εργαλείο προπαγάνδας την επιτροπή προκειμένου να «κρύψουν» ότι οι πραγματικοί «μπαταχτσήδες» είναι όσοι στηρίζουν την κυβέρνηση και να εμφανίσουν ως «θαλασσοδάνεια», δάνεια που εξυπηρετούνται κανονικά.

«Έχω επισημάνει και δικαιώθηκα από τα πρακτικά ότι έρχονται στην επιτροπή μας άνθρωποι που δεν βοηθούν την έρευνά μας είτε γιατί δεν χρωστούν είτε γιατί δεν ξέρουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει ότι «έχει προκύψει ένα στοιχείο που εξακολουθούν να αγνοούν ή να παραβλέπουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας. Τα θαλασσοδάνεια για τα οποία βγαίνουν και μιλούν στα τηλεοπτικά πάνελ δεν αποδείχθηκαν. Αντίθετα όσοι χρωστούν, είναι όσοι σας στηρίζουν». Σε άλλο σημείο μάλιστα επανέλαβε: «οι βουλευτές της συμπολίτευσης φτιάχνουν μια εικόνα διασημοτήτων που δεν πληρώνουν και χρωστάνε. Έγινε σαφές όμως εδώ ποιοι χρωστάνε – μπαταχτσήδες είναι όσοι σας στηρίζουν – και ποιοι πληρώνουν. Ωστόσο βγαίνουν βουλευτές της συμπολίτευσης στα μίντια και λένε για θαλασσοδάνεια και μας προσβάλουν. Είστε ψεύτες».

Ζήτησε παράλληλα να κληθούν κατά προτεραιότητα τα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδας που έχουν συντάξει τα σχετικά πορίσματα για τα δάνεια των ΜΜΕ προκειμένου να διαπιστωθεί επίσημα ποιοι έχουν «φεσώσει» την αγορά, σε διαφορετική περίπτωση να προστεθούν στην λίστα μαρτύρων   – εκτός του κ. Γιώργου Κουρή που καταθέτει σήμερα για την περιπέτεια του Alter – η κυρία Μάνια Τεγοπούλου της «Ελευθεροτυπίας» και ο κ. Μανώλης Καψής για το Mega.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός αυτού, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάλεσε το προεδρείο να ζητήσει πρόσφατο πόρισμα της ΤτΕ «που αφορά τράπεζα με πληθωρική παρουσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.