ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α. Λοβέρδος: «Τα δάνεια της Attica Bank έχουν σχέση με χρηματοδότηση καναλιών»

Α. Λοβέρδος: «Τα δάνεια της Attica Bank έχουν σχέση με χρηματοδότηση καναλιών»

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στην τακτική που ακολουθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή για την δανειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών εξαπέλυσε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα μέλη της πλειοψηφίας «επλήγησαν από το βέρτιγκο της εξουσίας. Να τους κατηγορούν όλοι και αυτοί να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Επλήγησαν από το βέρτιγκο Τσοχατζόπουλου».

Με αφορμή την διαβίβαση στην δικαιοσύνη του πορίσματος  που συνέταξε η Τράπεζα της Ελλάδας για την Attica Bank, αλλά και τις δημοσιογραφικές πληροφορίες για το περιεχόμενό του, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  κατηγόρησε το προεδρείο της επιτροπής για «μεθοδεύσεις» και απόπειρα «συγκάλυψης» υπενθυμίζοντας ότι επι τρεις εβδομάδες το καλεί να ζητήσει από την ΤτΕ τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας. «Σφυρίζετε αδιάφορα και τελικά ήρθε η ώρα να παραδοθεί το πόρισμα στην δικαιοσύνη και να φανεί ότι τα δάνεια της τράπεζας να έχουν σχέση με χρηματοδότηση καναλιών» είπε ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «επλήγησαν από το βέρτιγκο Τσοχατζόπουλου». 

«Το βέρτιγκο της απώλειας εξουσίας είναι χειρότερο» απάντησε ο κ. Σπύρος Λάππας (ΣΥΡΙΖΑ)  για να προσθέσει ότι «Η νομική επιστήμη έχει και δεύτερη ανάγνωση. Δώστε το δικαίωμα να  υπάρχει και δεύτερη ανάγνωση…» ενώ ο κ. Λοβέρδος του ανταπάντησε «ωραία δάνεια δώσατε…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.