ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α. Λοβέρδος: «Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πραγματικό ρουά μάτ – Πάτε χέρι-χέρι στο 4%»

Α. Λοβέρδος: «Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πραγματικό ρουά μάτ – Πάτε χέρι-χέρι στο 4%»

Για πολιτικό εγκλωβισμό της κυβέρνησης που θα την οδηγήσουν σε εκλογικό στραπάτσο έκανε λόγο ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος στην Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την σύμβαση παραχώρησης της έκτασης του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό στην εταιρεία Lamda Development.

«Πολιτικά εξατμίζεστε και εξαερώνεστε και όσο περνά ο καιρός η παραμονή σας στην εξουσία θα εξαερώνεται για να προσεγγίσετε τα παλιά σας εκλογικά ποσοστά. Όμως θα πάτε εκεί χωρίς τους συντρόφους σας αλλά με πεσκέσι κάποιους δικούς μας που σας χρησιμοποίησαν ως όχημα εξουσίας. Αυτούς λούζεστε σήμερα με αυτά που μαθαίνουμε για τις τράπεζες και με αυτούς θα πάτε χέρι – χέρι στο 4%» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «βρίσκεται σε πραγματικό ρουά μάτ» για να εξηγήσει  ότι αδυνατεί να μεταφέρει την ατζέντα «στα κοινωνικά αιτήματα καθώς στα  κοινωνικά στρώματα που θώπευε τα προηγούμενα χρόνια τους έκοψε τις συντάξεις». 

Συνέχισε δε λέγοντας «Να το πάτε στην οικονομία; Έχετε ύφεση και είναι κάτι δις ευρώ αυτά που αν δεν εισπραχθούν πως θα δώσετε τα 200 εκατ. ευρώ παραπάνω στην Υγεία; Μήπως να το πάτε στα κανάλια; Τον αποστόμωσαν τον πρωθυπουργό στην ΔΕΘ οι δημοσιογράφοι Ε. Τσικρίκα και Ε. Σαββοπούλου.

Να μας πείτε για την ΣΥΡΙΖΑ bank που χρηματοδοτούσε το ΣΥΡΙΖΑ channel; Τι να πείτε; Η επιτροπή κήρυξε οριστικούς τους υπερθεματιστές γιατί αναγνώρισαν – λέει – εξουσία διαθέσεως στα χρήματα που προσέφεραν. Που θα πάτε;  Στο πόρισμα της ΤτΕ για την Attica bank;  Βάλατε τον κ. Πανταλάκη να συμμαζέψει τα πράγματα αλλά ήταν οι δικοί σας βουλευτές που τον κατηγορούσαν πριν από λίγες ημέρες. Τους εκθέτετε σαν να μην υπολογίζεται την αξιοπρέπεια των βουλευτών σας.  Επίσης, για τα θαλασσοδάνεια αποδεικνύεται ότι την πλειοψηφία αυτών την διακατέχουν πρόσωπα με έντονο φιλοσυριζαϊκό πνεύμα».

Επιπροσθέτως, ο κ. Λοβέρδος παρουσίασε αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ που καλούσε τους πολίτες σε εκδήλωση κατά της επένδυσης του Ελληνικού. «Είχατε κεντρικό σύνθημα «το Ελληνικό Δεν πωλείται» και κεντρικούς ομιλητές τον Τσίπρα, την Δούρου και την Βαλαβάνη» υπενθύμισε ο βουλευτής της Δημ. Συμπαράταξης για να προσθέσει «Ο κ. Σπίρτζης έλεγε απίστευτα πράγματα. Μιλούσε για ξεπούλημα με τίμημα που αντιστοιχεί σε οικόπεδο στο Βραχάτι. Δεν ντρέπεστε λιγάκι. Είστε ομάδα που θέλει την εξουσία διαβάλλοντας τους άλλους. Δεν έχετε μέσα σας πολιτική ευθιξία να πείτε ότι άλλα λέγατε και άλλα κάνατε. Βγάζατε και στα γαλλικά συνθήματα για το «ξεπούλημα» του Ελληνικού για να στείλετε δήθεν μήνυμα στο εξωτερικό».

Σε άλλο σημείο δε ανέφερε «Μας λέγατε για ξεπούλημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όταν δίνονταν  300 εκατ. ευρώ και το κάνετε τώρα με 45 εκατ. ευρώ ή όπως λέει η αγορά «με ρήτρα Μήτρογλου».

Δεν ντρέπεστε. Δεν υπάρχει πολιτική τσίπα να πει κάποιος ότι δεν το αντέχει άλλο αυτό αν και μαθαίνουμε ότι υπάρχει μια αντίδραση…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.