ΠΑΣΟΚ: «Ο Πρωθυπουργός της ύφεσης και της φτωχοποίησης προκαλεί την νοημοσύνη μας»

ΠΑΣΟΚ: «Ο Πρωθυπουργός της ύφεσης και της φτωχοποίησης προκαλεί την νοημοσύνη μας»

Τα σχόλια του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Reuters στην οποία ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το 2017 και τόνισε ότι είναι άδικο για τη χώρα μας να περιμένει μέχρι το τέλος του έτους για το χρέος.

«Ο Πρωθυπουργός της ύφεσης και της φτωχοποίησης, ας μην προκαλεί την νοημοσύνη μας. Ρόδινα όλα τα βρίσκει ο κ. Τσίπρας στην Ελλάδα, σύμφωνα με την σημερινή συνέντευξή του

Ας μπει στον κόπο να τον πληροφορήσει η κα Γεροβασίλη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα. Και για να την βοηθήσουμε αναφέρουμε: “Αδυναμία καταβολής συντάξεων από τα ασφαλιστικά ταμεία, νέες περικοπές στις συντάξεις, αδιέξοδα και συγκρούσεις στο μείζον θέμα των προσφύγων. Με την ανεργία και πάλι να τραβάει την ανηφόρα (Στοιχεία Αυγούστου). Και το τρίγωνο της διαπλοκής καλά να κρατεί”. Ο Πρωθυπουργός της ύφεσης και της φτωχοποίησης του λαού μας, ας μην προκαλεί πια την νοημοσύνη μας» ανέφερε το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.