«Εφυγε» ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

«Εφυγε» ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Εφυγε ξαφνικα από τη ζώη σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Υπήρξε από τα σημαντικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, ενώ είχε διατελέσει σε υπεύθυνες θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είχε υπάρξει αντιδήμαρχος αλλά και δημοτικός σύμβουλος της πόλης.

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την απώλεια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

«Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, έναν άνθρωπο που έδωσε στον Πειραιά και την Αυτοδιοίκηση ανιδιοτελείς αγώνες υπέρ του απλού πολίτη.

Η πορεία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στην Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και στην Δημοκρατική Παράταξη, ήταν μια διαδρομή ήθους, αγωνιστικότητας, εργατικότητας, αξιοπρέπειας και προσφοράς στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.

Έτσι θα τον θυμόμαστε και πάντα θα μας εμπνέει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό ταξίδι σύντροφε Παναγιώτη…» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.