ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φώφη Γεννηματά: «Πετύχαμε να ακυρώσουμε τα Κυβερνητικά σχέδια για το μαύρο»

Φώφη Γεννηματά: «Πετύχαμε να ακυρώσουμε τα Κυβερνητικά σχέδια για το μαύρο»

Η Φώφη Γεννηματά δήλωσε «πετύχαμε με τις προσπάθειές μας να ακυρώσουμε τα Κυβερνητικά σχέδια για το μαύρο στα κανάλια και για τον έλεγχο της ενημέρωσης. Το ΠΑΣΟΚ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συγκροτηθεί η ανεξάρτητη αρχή και να προχωρήσει ο διαγωνισμός χωρίς τις καθεστωτικές παρεμβάσεις Παππά και τους περιορισμούς στον αριθμό των καναλιών».

«Υποχρεώσαμε τον κ. Παππά να καταργήσει τις αντισυνταγματικές διατάξεις του νόμου του και να αποδώσει τις πλήρεις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, κατοχυρώνοντας και την “σύμφωνη γνώμη” του σε όλα τα βήματα της διαδικασίας» προσέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η εξέλιξη αυτή πρέπει να οδηγήσει στην συγκρότηση του ΕΣΡ, με πρόσωπα υψηλού κύρους και συναινετική λογική σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος» συνέχισε και κατέθεσε για μία ακόμη φορά την πρόταση για τον καθηγητή Γιώργο Σωτηρέλλη.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τη ΝΔ να εγκαταλείψει την άγονη στάση της που ουσιαστικά οδηγεί συνειδητά στο να αναπαραχθεί η ασυδοσία στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και τον ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψει κάθε σκέψη, για έλεγχο του ΕΣΡ και νέες μεθοδεύσεις που θα έχουν ως στόχο την επιβολή ελεγχόμενης ενημέρωσης, κάτι που θα αποτελεί πλήγμα για την Δημοκρατία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.