Ευ. Βενιζέλος: Άσκησε κριτική σε Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες γιατι… βοηθούν τον «τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης»

Ευ. Βενιζέλος: Άσκησε κριτική σε Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες γιατι… βοηθούν τον «τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης»

Αυστηρότατη κριτική στους Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες που στήριξαν με δηλώσεις τους την Ελλάδα άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας ότι με τη στάση τους δεν βοηθούν τους Έλληνες πολίτες αλλά τον «τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης».

«Υπάρχουν όμως ορισμένοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες που άλλα λένε δημοσίως, άλλα κάνουν ως κυβέρνηση και άλλα ψηφίζουν στο ευρωπαϊκό συμβούλιο και στο Eurogroup» είπε ο κ. Βενιζέλος φωτογραφίζοντας ουσιαστικό τον Φρανσουά Ολάντ, τον Πιέρ Μοσκοβισί και όσους τάχθηκαν με δηλώσεις τους υπέρ των ελληνικών θέσεων.

«Νομίζουν ότι ενθαρρύνουν τον ελληνικό λαό ενώ ενθαρρύνουν τον απόλυτο τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά», είπε ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι με τη στάση τους «βλάπτουν τη ελληνική οικονομία γιατί δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις για τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς».

Τους κατηγόρησε, επίσης, ότι, αν είχαν ζητήσει να επικυρωθεί από την ελληνική Βουλή η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, τότε «η χώρα δεν θα βυθιζόταν στην καταστροφική περίοδο Φεβρουαρίου – Ιουλίου 2015».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Βενιζέλος κατήγγειλε επίσης την κυβέρνηση ότι με το αίτημα διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας για την εφάπαξ 13η σύνταξη προσπάθησε να αλλοιώσει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Κατηγόρησε, μάλιστα, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ότι «παίζει με τη μοίρα του τόπου» και ζήτησε από την κυβέρνηση να προκαλέσει πρόωρες εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.