ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α. Λοβέρδος: «Eμείς είμαστε φανατικά απέναντι στην καζινοποίηση της χώρας»

Α. Λοβέρδος: «Eμείς είμαστε φανατικά απέναντι στην καζινοποίηση της χώρας»

Για δραματικές συνέπειες στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας από την εφαρμογή του νέου προβληματικού κανονισμού λειτουργίας παιγνιομηχανών που μετατρέπει την χώρα σε απέραντο καζίνο, προειδοποίησε την κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής είπε ότι «εμείς είμαστε φανατικά απέναντι στην καζινοποίηση της χώρας», εξηγώντας ότι η προηγούμενη διοίκηση της Επιτροπής Παιγνίων υπό την προεδρεία του Αντώνη Στεργιώτη, είχε θέσει περιορισμούς για την πρόσβαση σε καταστήματα παιγνίων, προκειμένου να προστατευτούν οι πολίτες.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σας εκθέτει ο Αντώνης Στεργιώτης, ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής παιγνίων του οποίου τον κανονισμό ανατρέψατε», είπε χαρακτηριστικά ο Λοβέρδος απευθυνόμενος στους παριστάμενους υπουργούς, για να προσθέσει ότι «ο νέος πρόεδρος της επιτροπής που τοποθετήσατε εσείς, κατήργησε όλους τους περιορισμούς. Η εφαρμογή του νέου κανονισμού δίνει το πιο δυνατό χαστούκι στην ελληνική οικογένεια. Θα έρθετε σύντομα αντιμέτωποι με την ελληνική οικογένεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.