ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΣΟΚ: «Ελπίζουμε η επιστολή του ΥΠΟΙΚ να μην είναι μια ακόμη πράξη ντροπής για την Ελλάδα»

ΠΑΣΟΚ: «Ελπίζουμε η επιστολή του ΥΠΟΙΚ να μην είναι μια ακόμη πράξη ντροπής για την Ελλάδα»

Να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό για τις δεσμεύσεις που ανέλαβε καλεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται ότι σε αυτά τα ζητήματα δεν υπάρχει μυστική διπλωματία και καταλήγει: «Ελπίζουμε η επιστολή του υπουργείου Οικονομικών να μην είναι μια ακόμη πράξη ντροπής για την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την απώλεια πολύτιμου για την οικονομία μας χρόνου, λόγω των ψευτοπαλληκαρισμών του κ. Τσίπρα, είναι θετικό ότι ξαναρχίζουν οι διαδικασίες για την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος. Η Κυβέρνηση οφείλει όμως να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό για τις δεσμεύσεις που ανέλαβε. Σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει μυστική διπλωματία. Ελπίζουμε η επιστολή του Υπουργείου Οικονομικών να μην είναι μια ακόμη πράξη ντροπής για την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.