ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΣΟΚ: Κακές σχέσεις Φ. Γεννηματά – Σ. Ξεκαλάκη

ΠΑΣΟΚ: Κακές σχέσεις Φ. Γεννηματά – Σ. Ξεκαλάκη

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές εστίες έντασης στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. 

Για παράδειγμα, ακούγεται έντονα ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην πρόεδρο του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, και τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Στέφανο Ξεκαλάκη, περνούν από «χίλια κύματα», καθώς υπάρχουν διαφωνίες για το τι μέλλει γενέσθαι με το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Στην πολυσέλιδη διακήρυξη πάντως που έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΗ.ΣΥ. έκανε λόγο για συνέδριο εντός του 2017 με στόχο τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, μια αναφορά περί αυτονομίας των σχημάτων έκανε πολλούς να θυμηθούν τις… συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση από τα ορφανα του Σημίτη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.