ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση Α.Παπανδρέου με Φ. Γεννηματά με φόντο την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση Α.Παπανδρέου με Φ. Γεννηματά με φόντο την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Γεννηματά και ο πρώην πρόεδρος του κινήματος του ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία για συμπόρευση στις προσεχείς εκλογές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου απαίτησε και πέτυχε από την Φώφη Γεννηματά να συμμετάσχει αυτόνομα το ΚΙΔΗΣΟ στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπως συμβαίνει σήμερα και με την ΔΗΜΑΡ.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Γεννηματά έχει απευθύνει πρόσκληση σε πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, για συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Σάββατο.

Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι πρώην πρωθυπουργοί και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Κώστα Σημίτη προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι παρών, μαζί με στελέχη του κόμματός του. Πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι στην εκδήλωση της κ. Γεννηματά, το Σάββατο, θα υπάρχει ειδικό «τραπέζι ΚΙΔΗΣΟ» για να φιλοξενηθούν τα ηγετικά στελέχη του κόμματος στην εκδήλωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προσεχή Κυριακή, η Αννα Διαμαντοπούλου παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, η οποία με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση σχεδιάζουν την δημιουργία ενός νέου πόλου για την Κεντροαριστερά. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.