ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χρήστος Πρωτόπαπας : Κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ και Ποτάμι

Χρήστος Πρωτόπαπας : Κυβέρνηση  με ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ και Ποτάμι

Kάλεσμα σε ολα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα και μήνυμα στην Άννα Διαμαντοπούλου οτι δεν έχει τύχη το εγχείρημα της 

Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά Χρήστος Πρωτόπαπας , εξήγησε γιατί γίνεται το προσκλητήριο της αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στα στελέχη που τα προηγούμενα χρόνια είχαν φύγει απο την παράταξη και για τους όρους με τους οποίους επέστρεψε ο κ. Παπανδρέου . 

Ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98, πωςμέσα στο 2017 θα γίνει συνέδριο της δημοκρατικής συμπαράταξης και ενδεχομένως να γίνει και εκλογή αρχηγού. Επίσης σημείωσε πως και στην περίπτωση του κ. Παπανδρέου όσοι επιστρέφουν θα ενταχθούν και στα όργανα της συμπαράταξης. Εστειλε παράλληλα μήνυμα στην Άννα Διαμαντοπούλου που την ερχόμενη Κυριακή αναγγέλλουν τη δικη τους με αλλα στελεχη κίνηση να μην το κάνουν. Δεν έχει νόημα , δεν έχει τύχη ειπε χαρακτηριστικά.

Σε οτι αφορά τις εξελίξεις με την διαπραγμάτευσηκαι την αξιολόγηση ειπε οτι βρισκόμαστε ως χωρα σε πολυ δυσκολη κατάσταση υπάρχουν αδιέξοδα ειπε και για αυτό χρειάζεται ειπε μια κυβέρνηση που θα μετέχουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ,  ΝΔ και ποτάμι. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοι μαζί σε μια ενιαία εθνική γραμμή. Κανείς μόνος του πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φοβάμαι ομως οπως ειπε πως με τα μυαλά που εχουν ορισμένοι δεν θα προχωρήσει κάτι τέτοιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.