Φ.Γεννηματά: «Η μεγάλη φωνή της βάσης ήταν θετική στην επιστροφή Παπανδρέου»

Φ.Γεννηματά: «Η μεγάλη φωνή της βάσης ήταν θετική στην επιστροφή Παπανδρέου»

«Αντιληπτές οι μικρότερες δυσαρέσκειες αλλά δεν μπορούν να επισκιάσουν τη μεγάλη φωνή της βάσης που ήταν θετική στην επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου», δήλωσε στον «Αθήνα 984» η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Για τις αντιδράσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πολυφωνικό και προχωρά μέσα από τις συνθέσεις και τις αποφάσεις που παίρνουν τα όργανά του. «Ο κύριος Βενιζέλος είναι παρών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυρία Γεννηματά επανέλαβε το αίτημά της για εκλογές, ενώ όσον αφορά το θέμα της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς και την αποτυχία διαλόγου με το Ποτάμι, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ κρατά ανοιχτή την πόρτα. «Πρέπει να ερωτηθούν εκείνοι γιατί έφυγαν», πρόσθεσε. Προειδοποίησε ωστόσο ότι η πόρτα δεν θα μείνει για πάντα ανοιχτή καθώς οι εξελίξεις προχωρούν με τους παρόντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.